Radio-talkshow over Haarlem Noord

Nieuws
De volgende radio-talkshow over Haarlem Noord zal zijn na de zomerstop op maandagavond 4 september met de opvolger van Marcel Smeenk erbij.
De volgende radio-talkshow over Haarlem Noord zal zijn na de zomerstop op maandagavond 4 september met de opvolger van Marcel Smeenk erbij. (Foto: Andy Leung)

HAARLEM - Arno interviewt zijn radiomaat en buurtwerker Marcel Smeenk over Haarlem Noord. Marcel stopt na maandagavond met het programma. Hij gaat andere dingen doen in het kader van zijn komende pensioen. Zijn verhalenbundel: ‘Marcel altijd in de buurt’, met daarin natuurlijk ook enkele verhalen over zijn inzet in Noord, is bijna klaar en komt ter sprake. 

Wellicht een avond met wat emoties. De muziekkeuze is dit keer van Marcel. Natuurlijk zijn er ook deze keer enkele gasten in de studio, zoals zijn zus Thea die als regelmatige luisteraar aan het woord komt over dit radio- en tv-programma. De radio-opvolger van Marcel wordt vanavond ook bekend gemaakt.

Bomenbuurt

Arno interviewt Jurriaan Schokker van Bomenbuurt Duurzaam, die aan de slag gaan met uitvoerbare initiatieven om hun Bomenbuurt verder te verduurzamen. Dit jaar leggen ze zich na een buurtonderzoek, toe op de realisering van de collectieve aanleg van zonnepanelen en groendaken om zo hun buurt beter te maken. Hoe doen ze dat? Een idee voor andere buurten?

Verder...

Verder kort nieuws uit Noord. En wat uit-tips voor de komende tijd in en om Haarlem Noord. Tussendoor lekkere ‘feelgood’ muziek en ter afsluiting natuurlijk een mooi verhaal van onze verhalenman Henny. Het wordt weer een bijzonder avondje.

Maandelijkse talkshow

Deze maandelijkse talkshow over het grootste stadsdeel van Haarlem is te beluisteren via Haarlem105 op maandagavond 5 juni van 19:00-21:00 uur via radio FM 89,9 en via hun website, ook voor visual radio. Ook weer op TV via Haarlem105 TV op: KPN kanaal 1323 , Ziggo-TV kanaal 36, T mobile kanaal 719. De makers: Arno van der Vuurst van het Verhalenhuis, Marcel Smeenk van Buurts Haarlem Noord, en Henny Hofstee.

Zomerstop

De volgende radio-talkshow over Haarlem Noord zal zijn na de zomerstop op maandagavond 4 september met de opvolger van Marcel Smeenk erbij.