Biomarkt in Haarlemmer Kweektuin

Nieuws
Biomarkt in Haarlemmer Kweektuin.
Biomarkt in Haarlemmer Kweektuin. (Foto: Rodi Media)

HAARLEM - Op het voorterrein van de Haarlemmer Kweektuin aan de Kleverlaan 9 vindt zaterdag 6 april van 10.00 tot 15.00 uur weer de biomarkt plaats.

De biomarkt is een plaats waar biologische producten worden verkocht zoals glutenvrije of duurzaam geproduceerde producten: groente, paddenstoelen, brood, gebak, kaas, worst, jam, honing, bier, empanades, olijfolie en azijn en nog veel meer. Deze producten zijn geteeld zonder synthetische bestrijdingsmiddelen of kunstmest, wat beter is voor het milieu.

Mensen kopen op de biomarkt, omdat ze gezondere opties willen, de lokale economie willen steunen en bijdragen aan een duurzamere wereld. Het is ook een plek voor sociale interactie en om te genieten van verse en hoogwaardige producten. 

De Haarlemmer Kweektuin biomarkt is een voorbeeld waar men deze ervaring kan beleven. Het is behalve voor je zaterdagse boodschappen doen op de markt ook een gezellige plek om wat te eten en te drinken. De biomarkt wordt georganiseerd door Zelfoogsttuin Wij Telen Groente.