Kleverparkfestival 2022: dit moet je weten over 21 mei!

Uitgaan
Het Kleverparkfestival gaat weer van start!
Het Kleverparkfestival gaat weer van start! (Foto: Archief Rodi Media/Nigel Janssens)

HAARLEM - Op zaterdag 21 mei 2022 veranderen de Kleverparkweg, Schotersingel en Van Ostadestraat in het bekende Kleverparkfestival-terrein. Dit jaar vindt de 36ste editie van het evenement plaats. Wat moet je over het Kleverparkfestival 2022 weten?

“Het festival staat in het teken van veel echte Haarlemse producten, mode, workshops, muziek en in de aangrenzende straten de gezelligste rommelmarkt”, aldus de organisatie. “We zullen daarbij afsluiten in heuse festivalsferen!”

Kleverparkfestival 21 mei

Zet zaterdag 21 mei maar in je agenda, want vanaf 10.00 uur kunnen zowel jong als oud hun lol op in en rond het Kleverpark! Naast de traditionele rommelmarkt (van 10.00 tot 17.00 uur) is er nog veel meer te beleven.

Organisatie: “Het terrein is gevuld met verschillende kramen die een variatie aan producten aanbieden in food, kunst, mode en design. Muziekoptredens en diverse foodtrucks zullen het horecaplein vormgeven. De kinderkaart staat ook dit jaar weer vol met leuke activiteiten en verrassende workshops. De kids kunnen zich aan allerlei activiteiten wagen, sporten en een cadeautje of iets lekkers ophalen bij de diverse winkeliers. De kinderkaart is er voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar en is verkrijgbaar op diverse herkenbare verkooppunten op het festival.”

Tot 20.00 uur genieten bezoekers van diverse optredens op het podiumplein, én van de versnaperingen van de vele foodtrucks.

Zelf verkopen op de rommelmarkt?

Kinderen die eigen spulletjes aan de man willen brengen op de rommelmarkt, kunnen hiervoor vanaf 19 april tot en met19 mei bij VIZ Markt (Van Ostadestraat 16) een plaatsbewijs aanschaffen. “De kaarten kunnen vooraf niet gereserveerd worden of geruild”, benadrukt de organisatie. “Voor 7 euro 50 kopen mini-ondernemers een dagvergunning. Bij een opgeruimde plaats krijgen zij na afloop 2 euro retour.”

Meer weten?

Houd de komende tijd de Facebook-pagina van het Kleverparkfestival 2022 in de gaten voor alle updates!