Gespecialiseerde dagbesteding door Kennemerhart Oppeppers

Zorg
Er is ruimte voor nieuwe deelnemers.
Er is ruimte voor nieuwe deelnemers. (Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Kennemerhart Oppeppers Nabij biedt gespecialiseerde dagbesteding aan thuiswonende ouderen met een acute of complexe hulpvraag. Op dit moment is er ruimte voor nieuwe deelnemers.

Thuis blijven wonen met dementie, een chronische ziekte of steeds zwaarder wordende lichamelijke beperkingen kan een hele opgave zijn. Kennemerhart Oppeppers Nabij biedt thuiswonende ouderen een fijne en veilige plek voor één of meer dagdelen per week waar ontmoetingen, activiteiten op maat en samen eten centraal staan.  Mantelzorger Piet: “Als mijn vrouw naar Kennemerhart Oppeppers Nabij is, doe ik thuis de dingen die gebeuren moeten, zoals de boodschappen. Mijn vrouw is er gelukkig en zo heb ik ook wat rust.” 

Naast dagbesteding, kan ook gebruik gemaakt worden van behandelaren die gespecialiseerd zijn in dementie, Parkinson, NAH of lichamelijke problemen. Een bezoek aan de kapper of de pedicure is ook mogelijk. De Haarlemse locaties zijn Ripperdahart, Reinaldahart, Ramplaanhart, Tuindershart en De Roos. Deelnemers kunnen er terecht met een Wlz-indicatie of op basis van een Volledig Pakket Thuis (VPT). 

Meer informatie: www.kennemerhart.nl/dagbesteding