Ondersteuning bij rouw na partnerverlies

Algemeen
In Heiloo start een gespreksgroep rouwondersteuning voor mannen en vrouwen die hun partner verloren hebben.
In Heiloo start een gespreksgroep rouwondersteuning voor mannen en vrouwen die hun partner verloren hebben. (Foto: Pexels)

HEILOO - In oktober start vanuit het Trefpunt in Heiloo een gespreksgroep rouwondersteuning voor mannen en vrouwen die hun partner verloren hebben.

Nel Groen en Margreet de Jongh, gecertificeerd rouwbegeleiders en jaren ervaring met het begeleiden van groepen, gaan de groep begeleiden. Tijdens elke bijeenkomst van de gespreksgroep (in totaal acht bijeenkomsten) wordt een thema besproken dat betrekking heeft op aspecten van het rouwproces, bijvoorbeeld: het omgaan met alle emoties, meer inzicht krijgen in het verlies, het alleen verder gaan en de reacties van de omgeving. De deelnemers kunnen zelf ook thema’s inbrengen. Circa tien mensen zullen deelnemen en de groep komt om de veertien dagen bij elkaar. De kosten voor deelname bedragen 80 euro.

Voor aanmelden of meer informatie kan contact opgenomen worden met het Trefpunt, tel 072-5331297 of per mail info@trefpuntheiloo.nl.