(Mei)activiteiten in Bibliotheek Heiloo

Algemeen

HEILOO - Komende meivakantie zijn er in Bibliotheek Heiloo weer volop activiteiten voor de jeugd. Sommige vallen buiten de vakantie, maar de meeste er binnen.

Gratis

CoderDojo met robotjes en scratch, 23 april van 13.00 tot 15.00 uur. Kids kunnen in deze Maakplaats heel wat verschillende robotjes vinden: Dash & Dot, de Ozobotjes, Sphero. Leuk om mee te spelen, maar nóg leuker om ze te programmeren. Deelname is gratis, opgave vooraf.

Maak jezelf als 3D-poppetje voor Moederdag, 30 april van 13.00 tot 15.00 uur. Aan de slag met de 3D-printer en een eigen ontwerp in plastic (PLA) laten printen. Zo kunnen kids ook hunzelf printen. Deelname is gratis, opgave vooraf.

Spelletjesmiddag, 7 mei van 13.00 tot 15.00 uur. Deelname is gratis, open inloop. Voorleesfeestje, 4 mei van 14.30 tot 15.15 uur. Alle kinderen van 3 tot 7 jaar zijn van harte welkom. Met knutselactiviteit na het voorlezen.

Peuteruurtje, elke vrijdag van 10.30 tot 11.30 uur. Genieten van samen lezen én samen spelen tijdens het wekelijkse peuteruurtje op de jeugdafdeling.

Jeugdtheater in de bibliotheek: ‘Feest’, 24 april 11.00 uur. Een prachtige voorstelling met aanstekelijke liedjes, waar samen met de kinderen op gedanst wordt. Kaartverkoop via www.potitco.nl

Inpakken en wegwezen, vanaf zaterdag 23 april, de hele meivakantie. Blind date uitleentassen voor de jeugd.

Vooraf opgeven voor de activiteiten/meer informatie: www.bibliotheekheiloo.nl