Heiloo pakt uit tijdens Hemelvaartsweekend

Algemeen
Daisy Correia.
Daisy Correia. (Foto: aangeleverd)

HEILOO – Aanstaande 26, 27 en 28 mei 2022 vindt ‘Willibrordus Draait Door’ plaats op Landgoed Willibrordus in Heiloo. Een uniek, afwisselend, inspirerend en verwonderend evenement met muziek, theater en verhalen en leuk voor het hele gezin.

‘Dwaalgasten’ 

Naast het vaste thema ‘Voeding voor de geest’, als knipoog naar de locatie, Landgoed Willibrordus Heiloo, is het thema dit jaar ‘regionaal’: de meeste gezelschappen hebben hun roots in de regio, zoals Daisy Correia, Lowland Bluesbrothers, Skotwal en Jeroen Zijlstra met band. Enkele ‘dwaalgasten’, zoals Alex Roeka en Ellen ten Damme, hebben de stoute schoenen aangetrokken richting Heiloo. Veel artiesten, meerdere podia en straattheater. 

De bezoeker gaat een paar prachtige dagen beleven in en rond de Cultuurkoepel Heiloo. Er is ook gedacht aan de kleine mens: Dagelijks kindertheater- en toverlantaarnvoorstellingen, gezonde snoepworkshops, schilderen met Gonny en Loes en natuurlijk ook de zweefmolen voor jong en oud! Keuken met Karakter, Elleke’s Keuken WijnDijck, Kaashuis Tromp, Mocca d’Or en brouwerij Damphegeest maken het feestweekend compleet. Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer, op de fiets of lopend, 5 minuten lopen vanaf het NS station. Voor automobilisten: de ingang van de parkeergelegenheid bevindt zich aan de Ypesteinerlaan. Kaartverkoop: willibrordusdraaitdoor.nl

Ellen ten Damme.
Afbeelding