Neonparty na corona feest van verlichting

Algemeen
Feest van neonverlichting.
Feest van neonverlichting. (Foto: aangeleverd)

HEILOO - Afgelopen zaterdag organiseerden de vrijwilligers van Jongerenwerk Heiloo een neonparty voor groep basisschoolleerlingen uit groep 7/8.

Eerste grote activiteit na corona 

Dit feest was de eerste grote activiteit in de Buk Buk sinds het begin van corona en dat het zo’n succes zou worden hadden ze niet durven hopen. Er waren 150 kaarten beschikbaar en de avond van te voren was het feest helemaal uitverkocht. De weken in de aanloop hebben de jonge vrijwilligers hard gewerkt om de grote zaal van de Buk Buk klaar te maken voor het feest. De geluidsinstallatie werd getest, de bar werd ingericht, de black lights werden gehangen en de zaal werd versierd.

Om 19.30 uur stonden de eerste feestgangers al in de rij en om 20.00 uur barstte het feest los. Voor veel kinderen was het de eerste keer dat ze een groot feest meemaakten. DJ Xavier wist de sfeer er goed in te krijgen en al snel stond de hele zaal in lichtgevende kleding te springen en te dansen. De vrijwilligers kijken terug op een zeer geslaagd feest. Een van hen: “Het was zó leuk, ik kan niet wachten tot we een volgend feest organiseren.”