Luisterpalen op Landgoed Willibrordus

Algemeen
Luisterpalen bij rode en groene wandelroutes op landgoed Willibrordus.
Luisterpalen bij rode en groene wandelroutes op landgoed Willibrordus. (Foto: Bron: landgoed Willibrordus)

HEILOO - De kaart van Landgoed Willibrordus bestaat uit een plattegrond van het 24 hectare grote terrein met daarop alle gebouwen, musea, tuinen en horecagelegenheden. De kaart geeft informatie over de geschiedenis van het landgoed, de monumentale gebouwen en wat er zoal te doen is op het landgoed. 

Op de plattegrond van het landgoed Willibrordus bevinden zich daarbij twee wandelroutes die u langs kunst, cultuur en natuur, activiteiten en eet- en drinkgelegenheden brengt. 

Zo wandelt u onder andere langs Keuken met Karakter, de Verhalenkamer, Theeschenkerij en Galerie de Trog, de tuinen van Willibrordus, de Oase van Rust en het hertenkamp. En kunt u onderweg genieten van de rust, de natuur en haar veranderende seizoenen. De wandelroutes zijn ook apart te downloaden via de site landgoedwillibrordus.nl.

Aan het begin van elke wandelroute staat binnenkort een luisterpaal. U kunt op de rode route luisteren naar verhalen over kunst en cultuur op het landgoed en op de groene route naar verhalen over de natuur. De luisterpalen staan aangegeven op de plattegrond.

De kaart is te koop in de Verhalenkamer en het VVV informatiepunt.