Het nieuwe boek van Martine Faber uit Heiloo is uit

Algemeen
Omslag van het boek 'Luna en Tommy en hun avonturen in de computerwereld door auteur Martine Faber.
Omslag van het boek 'Luna en Tommy en hun avonturen in de computerwereld door auteur Martine Faber. (Foto: Uitgeverij Boekscout)

HEILOO - Luna en Tommy en hun avonturen in de computerwereld is de titel van het nieuwe boek van auteur Martine Faber uit Heiloo. De illustraties zijn gemaakt door Annet Bronsveld-Faber. Dit kinderboek is recent uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

De Grote Nul en de Grote Eén, de leiders van de computerwereld, hebben ruzie. De Grote Nul is namelijk vreselijk jaloers en wil niet meer samenwerken met de Grote Eén. Daardoor loopt alles fout wat maar fout kan gaan en niemand weet een oplossing te bedenken. De Grote Eén hoopt dat mensenkinderen dat wel kunnen, omdat die veel fantasie hebben. Luna en haar broertje Tommy worden de computerwereld ingelokt en beleven daar de spannendste avonturen. Zo moeten ze ontsnappen uit een kerker, reizen in een holle boomstam en heel veel geheime codes oplossen. Zou het de twee kinderen lukken om de computerwereld te redden?

Over de auteur Martine Faber

Martine Faber is een nieuwsgierige oma die zo graag eens een kijkje zou willen nemen in de wereld achter het computerscherm. In het echte leven kan ze dat niet, maar al schrijvend kan ze wel al die avonturen beleven. Martine schrijft en regisseert al jaren toneelstukken voor zowel volwassenen als kinderen en heeft sinds kort ook een thriller achter haar naam staan. Nu debuteert ze met dit leuke en spannende kinderboek.