Duurzame showroom op Stationsplein

Algemeen
Duurzame showroom in Heiloo.
Duurzame showroom in Heiloo. (Foto: aangeleverd)

HEILOO - “Ben je benieuwd hoe een warmtepomp er uit ziet, of hoe verschillende energiebesparende maatregelen nou werken? Dan ben je van harte welkom om langs te komen bij de duurzame showroom op woensdag 30 november,” aldus wethouder duurzaamheid, Ronald Vennik. In deze showroom kun je kleine en grotere maatregelen, zoals radiatorfolie, een infraroodpaneel of zonnepanelen bekijken en hier vragen over stellen. De showroom staat van 10.00 tot 16.00 uur op het Stationsplein in Heiloo. 

“Een adviseur van het onafhankelijke Duurzaam Bouwloket en energiecoaches van Heiloo Energie zijn deze dag aanwezig om je hier alles over te vertellen.” Heiloo Energie is een vereniging van bewoners voor bewoners met een hart voor duurzaamheid. Hun energiecoaches vertellen graag over energiebesparing en verschillende duurzame maatregelen. 

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Heiloo. Inwoners kunnen hier terecht voor gratis en onafhankelijk advies over het energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij maken van de woning. 

Meer informatie

Ben je woensdag niet in de gelegenheid om te komen? Donderdag 1 december staan ze bij de Albert Heijn in Egmond a/d Hoef en woensdag 7 december bij de Albert Heijn in Limmen. Vragen kunnen ook telefonisch of per mail gesteld worden via 072-743 39 56 en info@duurzaambouwloket.nl.