Alpha-cursus bij OLV ter Nood

Cultuur
OLV ter Nood aan de Kapellaan.
OLV ter Nood aan de Kapellaan. (Foto: archief)

HEILOO - Menigeen vraagt zich weleens af, of er meer is tussen hemel en aarde. Waarom er zoveel lijden is in de wereld. Wie Jezus is... of bidden eigenlijk wel helpt. Wat je met de kerk moet? Voor wie deze of vergelijkbare vragen weleens in gedachten heeft, is Alpha een aanrader. Deze wordt georganiseerd door Onze Lieve Vrouw ter Nood en de Ter Coulsterkerk Heiloo.

Elke bijeenkomst begint met een maaltijd om elkaar beter te leren kennen. Daarna volgt een inleiding en is er gelegenheid om in kleine groepen verder te praten. Alle vragen kunnen worden gesteld en de deelnemers gaan samen op zoek naar antwoorden. De meesten kennen elkaar nog niet en dat is alleen maar leuk.

Informatie

De Alpha-curus is elke donderdagavond van 18 april tot en met 4 juli, aanvang 18.15 uur. Locatie is Heiligdom Onze Lieve Vrouw Ter Nood aan de Hoogeweg 65 in Heiloo. De avonden zijn inclusief maaltijd en deelname is gratis, al is een donatie altijd welkom. Neem voor eventuele vragen of aanmelden contact op met Rector Jeroen de Wit,
telefoon: 06-40125490, e-mail: jcjdewit@gmail.com. Zie ook www.alpha-cursus.nl.