Classic Meets Jazz in de Cultuurkoepel

Uitgaan
Zangeres Deborah J. Carter komt naar de Cultuurkoepel.
Zangeres Deborah J. Carter komt naar de Cultuurkoepel. (Foto: aangeleverd)

HEILOO –  Dit jaar alweer de zesde editie van Classic Meets Jazz, voor liefhebbers een jaarlijks terugkerend muziekfeest. Luisterrijk klassiek en happy jazz van de bovenste plank. Twee bekende musici, eerder succesvol in deze productie, komen opnieuw naar Heiloo. Kom zondag 18 september, aanvang 14.30 uur naar de Cultuurkoepel om te genieten van Slavische melancholie, smeuïge swingers en sfeervolle ballads.

Pianist Maarten den Hengst, violiste Floor le Coultre en een nog onbekende cellist zullen als pianotrio Antonin Dvorak’s befaamde DUMKY TRIO vertolken, een verrukkelijke mengeling van Slavische melancholie en meeslepende vrolijkheid. In het jazzgedeelte opnieuw grote namen, als Rob van Bavel-piano, Simon Rigter-tenorsax, Edwin Corzilius-contrabas en Gunnar Graafmans-drum. Onze vocaliste is niemand minder dan publiekslieveling Deborah J. Carter. Dan weten fijnproevers: Dat wordt optimaal genieten van smeuïge swingers en sfeervolle ballads.

Deborah, de musici en producer Erik Nap staan te popelen en adviseren: Reserveer alstublieft op tijd! De zaal is open om 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website of aan de deur.

Hier een muziekfragment om alvast in de stemming te komen:

Trio Harry Emmery (b), Rob Agerbeek (p), John Engels (dr), met zangeres Deborah J. Carter tijdens een concert in restaurant Klein Varnebroek in Heiloo (2009).