Zwembad opent seizoen feestelijk

Nieuws
Gerrit is druk bezig geweest het zwembad weer klaar voor het seizoen te krijgen.
Gerrit is druk bezig geweest het zwembad weer klaar voor het seizoen te krijgen. (Foto: fb zwembad)

Net als ieder jaar opent Zwembad Hoek van Holland feestelijk haar deuren. Afgelopen week was het Hoekse zwembad al open voor koud water zwemmen. Vanaf vrijdag 26 april kunnen ook koukleumen weer terecht en opent het zwembad met verwarmd water.

Op vrijdag 26 april kunnen de eerste (banen)zwemmers vanaf 09:00 terecht onder het genot van een bakkie koffie en een lekkernij. Daarna, op maandag 29 april kunnen ook jongere waterratten meedoen met het feestje. Op die dag is er vanaf 12:00 een openingsfeest voor kinderen mét een DJ.

Luis Ramos, locatiemanager Zwembad Hoek van Holland, kijkt uit naar de opening van het Hoekse bad.  ‘We merken dat onze klanten enorm uitkijken naar de opening van ons buitenbad. We zijn dan ook erg blij dat we onze deuren weer kunnen openen. Ik kijk uit naar een mooi en hopelijk zonnig zomerseizoen.’

De programmering van het zwembad is te vinden op www.zwembadhoekvanholland.nl. Voor meer informatie en een kijkje achter de schermen kun je Zwembad Hoek van Holland ook volgen op Facebook en Instagram.

De voorverkoop van abonnementen is van de week begonnen en die voorverkoop loopt tot en met zondag 28 april.