Supergave finale voor Hoeks Future Lab

Nieuws
Weliswaar geen prijs, maar wel een geweldige dag meegemaakt.
Weliswaar geen prijs, maar wel een geweldige dag meegemaakt. (Foto: PR)

Wat een fantastische dag was het vorige week zaterdag voor Collin, Elay, Jakub, Milan, Rik, Stijn en Tygo bij de landelijke finale van de First Lego League in 1931 Congrescentrum in Den Bosch.

Tijdens de spannende wedstrijden hebben ze het opgenomen tegen de beste teams van heel Nederland. 

42 teams hebben deze dag hun innovatieprojecten, robotwedstrijden, robotpresentaties en samenwerking skills getoond. Bij de First Lego League zijn de kernwaarden zoals sportiviteit, samenwerking en respect heel belangrijk. Tijdens de landelijke finale hebben de teams hun uiterste best gedaan om te laten zien dat ze over deze kernwaarden beschikken.

Na een dag van het geven van presentaties, het beantwoorden van jury vragen, het rijden van 4 robot wedstrijden, maar ook genieten in de Experience Area, het showen van hun oplossing voor het wereldwijde probleem in de stand en genieten van de show van het First Lego League presentatie duo Dick en Dries was het eindelijk zover. De prijsuitreiking van de First Lego League. Hoeks Future Lab heeft helaas naast de prijzen gegrepen. Maar dit mag de pret niet drukken! Het was één groot feest! Waarbij ze veel ervaringen hebben opgedaan, nieuwe vrienden hebben gemaakt en enorm hebben genoten. Heb je de dag gemist, maar wil je toch graag kijken naar de hoogtepunten, ga dan naar www.firstlegoleage.nl/challenge/finale.

En als afsluiting is er vorige week woensdag samengekomen bij de laatste teambuildingsdag. Samen met Jongerenwerker Mees, Anniek en coaches Henny en Marieke is er onder het genot van wat lekkers en gave spellen het traject van bijna 7 maanden afgesloten.

Lijkt het je ook leuk om mee te doen aan de First Lego League. Na de zomervakantie gaan we weer starten op de maandag middag van 15.00 – 17.30/18.00 uur. Deelname is gratis.