Winnaar tekenwedstrijd ontwierp kleurplaat Koningsdag

Nieuws
Afbeelding
(Foto: )


Bijschrift - Credit

De tekenwedstrijd ‘Teken jij de mooiste kleurplaat voor Koningsdag 2024?’ was een groot succes. Het was een hele opgave voor de jury om een keuze te maken uit de vele inzendingen. 

Prachtige tekeningen met veel herkenning; de vuurtoren, Brinkplein, een kleedjesmarkt, kortom een compleet feest in beeld. Gelukkig is er een winnaar namelijk Mink Versteeg (11 jaar). En omdat het best een hele klus was om te kiezen voor de jury, zijn door nog 9 andere kinderen een prachtige tekening gemaakt. Ook deze kinderen heeft de jury benaderd en hebben zij bij IJssalon Saam een medaille voor een ijsje kunnen scoren.

Kleurplaat

Inmiddels is er  door Rodi Westmedia een kleurplaat gemaakt en gesponsord en wordt deze rond gedeeld op de scholen. Kleur je weer mee? Tot 23 april heb je de kans. Heb je er nog geen, dan kun je een kleurplaat halen bij Saam , Brinkplein. Ook nu zal de jury weer een winnaar aanwijzen.


Van de winnende tekening is een kleurplaat gemaakt. - Rodi.nl

Verkleed je voor de kinderoptocht

Doe jij mee aan de verklede optocht?

Ontwerp dan je mooiste, grappigste, vrolijkste verkleedkostuum helemaal in de kleuren van Koningsdag. Doe mee met vrienden, broers, zussen of kom alleen. Zorg dat je opvalt. Er is een jury die het meest mooie , opvallende kostuum eruit pikt. Kom 27 april naar de Speeltuin, om 9 uur. Daar start de optocht, we gaan achter de muziek aan. De optocht gaat door de Dorpskerk naar het plein voor de kerk waar een aubade gehouden zal worden. Ondertussen beoordeelt de jury de kostuums.

Verzamelen

Om 9.00 uur. verzamelen in de Speeltuin Pr. Hendrikstraat 144. Je krijgt een ‘Koningsdag 2024’ Schmink en Photobooth: Iedereen gaat op de foto in een eigen TOP- outfit. De Speeltuin is open tot 14.00 uur. Mocht je later toch nog even willen spelen. De prijsuitreiking van de teken en kleurwedstrijd evenals voor de winnende outfit vindt plaats op het Brinkplein op Koningsdag 2024.

De exacte tijden staan binnenkort in deze krant.

Kleedjesmarkt

Een kleedjesmarkt is op koningsdag niet weg te denken natuurlijk. De optocht start bij de Speeltuin. De route is als volgt; door de Dorpskerk, naar de Aubade door de Prins Hendrikstraat richting Brinkplein. De kleedjesmarkt is in de Rietdijkstraat. Verzamel de spullen die je graag wilt verkopen en schrijf je in via info@stichtinghartvoordehoek.nl

We maken met elkaar een geweldige Koningsdag!

Van de winnende tekening is een kleurplaat gemaakt.