Marije en Pjotr bij ‘EHAV in Concert alla Paula’

Nieuws
De EHAV geeft zaterdag haar concert
De EHAV geeft zaterdag haar concert (Foto: PR)

De De Eerste Hoekse Accordeonvereniging geeft weer een concert.

A.s. zaterdag 13 april zijn Marije van der Linden en Pjotr van Haren weer te beluisteren tijdens het jaarconcert van de Eerste Hoekse Accordeon Vereniging. 

Heeft u ze vorig jaar gemist dan moet u nu zeker komen luisteren! Het concert vindt plaats in het ‘Huis van de Wijk’ “De Hoekstee”, aan de Mercatorweg 50 in Hoek van Holland. Het concert begint om 19.30 uur en de zaal is open om 19.00 uur.

Het thema van dit concert is: , dit omdat Paula na de zomer al 25 jaar voor het A-orkest staat. Paula heeft voor dit concert dan ook nummers uitgekozen waar ze een band mee heeft. Zo krijgt u Zuid-Amerikaanse ritmes te horen, dixielandmuziek, volksmuziek, een mix van musical melodieën en bij Paula mag Elvis niet ontbreken. Wat u ook te horen krijgt is de ‘Csardas’ van Monti, waarmee Paula met haar zus Annie in 1981 als accordeonduo in Saint-Etiennes (Frankrijk) wereldkampioen werden. Genoeg van de muzikale sluier opgelicht de rest kunt u zelf ervaren als u naar het concert komt. Dus kom op 13 april naar ons concert in “De Hoekstee” en …..


Marije van der Linden en Pjotr van Haren zijn ook weer van de partij.

Om het jaarconcert voor alle inwoners uit Hoek van Holland en daarbuiten toegankelijk te houden en iedereen een kans te geven om ons te zien en te horen, vragen wij geen entree. Dit om een zo groot mogelijk publiek te laten genieten van dit stukje cultureel erfgoed. Aan het einde van het concert houden wij een vrijblijvende deurcollecte om daarmee de onkosten te bestrijden.

Er is ook een tombola, waarvoor u in de pauze loten (€ 1 per stuk) kunt kopen en mooie prijzen mee kunt winnen. Na afloop van het concert bestaat de mogelijkheid om nog na te praten in de foyer.

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van St. CULTUUR CONCREET.

De Eerste Hoekse Accordeon Vereniging verwelkomt u graag op zaterdag 13 april vanaf 19.00 uur in “De Hoekstee”!

Ook Marije en Pjotr zijn er weer.