Gratis spreekuur letsel- en overlijdensschade

Partnerbijdrage

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april a.s. organiseert Vogelaar Bosch Spijer Advocaten op haar kantoor in Maasdijk een gratis spreekuur voor slachtoffers van letselschade of nabestaanden die door de schuld van een ander een dierbare zijn verloren. Ongeacht de oorzaak, of dit nu een (verkeers-)ongeval, een arbeidsongeval, een medische fout of een misdrijf is. 

Tijdens dit spreekuur staan onze ervaren letselschadeadvocaten mr. E.W. Bosch, mr. A.J. Korff en mr. T.H. Boerendonk klaar om geheel vrijblijvend al uw vragen over letsel- of overlijdensschades te beantwoorden. Ook wanneer uw zaak al elders in behandeling is, staan wij u graag te woord om uw vragen te beantwoorden en/of een second opinion te geven.

Het spreekuur is gratis en geheel vrijblijvend. Wij vragen u om via onze website uw naam en telefoonnummer (of: e-mailadres) achter te laten. Wij nemen dan telefonisch contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Daarmee voorkomen wij dat u (lang) moet wachten. 

Komt u liever niet naar ons kantoor? Dan kunt u uiteraard ook altijd geheel kosteloos en vrijblijvend een afspraak maken voor telefonisch overleg of via videobellen. Onze letselschadespecialisten staan ook telefonisch u klaar.

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten staat met zo’n 20 medewerkers, particulieren en bedrijven bij op het gebied van het arbeidsrecht, familierecht, letselschade en tuinbouwrecht. Meer informatie? Kijk dan op www.vbsadvocaten.nl