Ron van Reenen Interieur gaat stoppen

Partnerbijdrage
Ron en Helma van Reenen stoppen met hun winkel in Hoek van Holland.
Ron en Helma van Reenen stoppen met hun winkel in Hoek van Holland. (Foto: Tom van Ooijen)

Met ingang van 1 februari aanstaande stoppen Ron en Helma van Reenen met hun interieurwinkel. Precies 20 jaar geleden kreeg het echtpaar de sleutel van Gerrit en Nel den Uil, die de winkel aan de Schoolstraat 30a in Hoek van Holland toen nog draaiden onder de naam Ons Huis.

“Ik ben inmiddels 65 en wil het wat rustiger aan gaan doen. Daarnaast heeft Helma de laatste jaren te kampen gehad met allerlei strubbelingen betreffende haar gezondheid, dus dat is de reden dat we met de winkel gaan stoppen. De winkel staat inmiddels in de verkoop.”

Helemaal stoppen doen Ron en Helma echter niet. “Een vriendin van ons Karen Haverslag van gordijnatelier Creadea in ‘s-Gravenzande en haar nichtje Donna van der Kaaij hebben de interieurwinkel van Van der Hoeven aan de Anjerlaan in Naaldwijk overgenomen. Toen zij hoorden dat we gingen stoppen kregen we het aanbod om hen binnen hun winkel bij te staan, Ik ga dus ongeveer drie dagen per week voor hen werken en ook Helma blijft betrokken bij de verkoop”, aldus Ron en Helma.

Het bekende telefoonnummer van Van Reenen Interieur: 0174-418466 blijft bestaan, maar wordt vanaf 1 februari doorgeschakeld naar Naaldwijk. “Mensen zullen vanaf dat moment dus meestal iemand anders aan de lijn krijgen dan Helma.”

Maar dat wil volgens Ron en Helma niet zeggen dat hun vertrouwde gezicht verdwijnt. “Op verzoek kunnen ze met mij of Helma afspreken en indien mogelijk zien ze ons dan verschijnen of in de winkel.”

Ron en Helma zijn er in ieder geval van overtuigd dat Hoek van Holland ook vanuit Naaldwijk van dezelfde service en kwaliteit bediend kunnen worden als dat dat altijd vanuit de Schoolstraat gebeurde. “We hebben hier altijd met heel veel plezier de klanten geholpen en voor hen gewerkt en dat blijft gewoon zo, alleen doen wij het iets rustiger aan.”