Groot feest op ouderavond in de Aap

Algemeen
Marcel’s Nederpop van Toen.
Marcel’s Nederpop van Toen. (Foto: Angelina Carol)

BREEZAND - Eens per jaar is Jongerenvereniging de Aap niet alleen open voor de jongeren van nu, maar ook voor die van vroeger. Jonge en oudere Aap’ers zijn zaterdag 28 januari van harte welkom in het pand in Breezand voor een ouderwets gezellig avondje Aap. 

Nederpop van toen

De Ouderavond is elk jaar weer een succes, waarbij oud-Aapers samen met de huidige generatie de tijden van vroeger kunnen herleven. Terug naar die keer dat de eerste borrels gedronken werden. Terug naar dansen tot in de late uurtjes op zaterdagavond. Terug naar avonden waarop (bijna) alles mogelijk was. Qua muziek wordt er rekening gehouden met elke generatie. Alle favoriete genres en nummers van de afgelopen jaren komen voorbij. Samen met Marcel Swerissen en DJ Arne maken ze er weer een avond voor in de boeken van. Marcel Swerissen zingt al jaren als rock- en popzanger in diverse bands, heeft een behoorlijke dosis podiumervaring en is een echt podiumbeest. Na vele optredens met feestband Melrose is hij nu solo verdergegaan in het genre dat hem het meest na aan het hart ligt: de Nederpop. Met zijn show ‘Nederpop van Toen’ gaat Marcel tijdens de Ouderavond terug in de tijd. Liedjes als ‘Stiekem met je gedanst’, ‘Even aan mijn moeder vragen’, ‘Dansen op de vulkaan’ en ’Blauw’ ga je zeker horen. Ook met DJ Arne gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Trouwe barhangers zijn uiteraard ook welkom om gezellig bij te kletsen met vrienden van vroeger. Als het net zo’n feest wordt als tijdens het 75-jarig jubileum afgelopen zomer, belooft het veel goeds voor een fantastische avond. Eens een Aap’er, altijd een Aap’er. 

Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar. De toegang is € 10 voor leden en mensen die lid willen worden. Als je geen lid wilt worden, betaal je € 12,50. De Aap gaat open om 20.00 uur en bezoekers zijn welkom vanaf 18 jaar en ouder. Zandvaart 57a, Breezand.