Zinspiratiemiddag ‘Meet-a-Muse’ in Breezand

Algemeen
Zangeres Helen Botman en zanger-gitarist Peter van Vleuten.
Zangeres Helen Botman en zanger-gitarist Peter van Vleuten. (Foto: aangeleverd)

BREEZAND - Misschien ken je ‘Botman & Van Vleuten’ van hun vertelconcerten Grote Verhalen en Love Letters. Tijdens de Zinspiratie-middag op zaterdag 18 februari in de kerk van Breezand komt dit Bergense songwritersduo met een gloednieuw concept: Meet-a-Muse. 

Zinspiratiemiddag ‘Meet-a-Muse’

Laat je inspireren

Met dit programma brengen zij zowel een concert als een workshop, een combi van muziek, songwriting en zingen. Ofwel: ontmoeting, creatie, en genieten.  

Tijdens dit concert ben je niet alleen de kijker en de luisteraar. Deze middag ben je ook de ster. Nee, je hoeft het podium niet op (mag overigens wel). Tussen de songs door leer je via korte en speelse oefeningen hoe jij een lied kunt schrijven en uitvoeren. Deze middag is iedereen even schrijver, componist en uitvoerende.  Kom je laven aan de inspiratie, kom de Muse verleiden en de creatieve vlam ontsteken.  

Zangeres Helen Botman en zanger-gitarist Peter van Vleuten brengen een schat aan ervaring mee. Beide zijn al meer dan 30 jaar werkzaam als professioneel muzikant. Daarnaast geeft Peter via zijn songwriterschool les in het schrijven van songs. Helen geeft in haar muziekatelier in Burgerbrug stemles aan vrouwen via The Moving Voice. Wil je deze muzikale en creatieve middag bijwonen? Reserveer je ticket  á €17,50 via  https://zinspiratiebreezand.eventgoose.com. Meer info over Botman & Van Vleuten vind je via hun website www.botmanenvanvleuten.nl