Afvalbrengstation Hoorn tijdelijk gesloten

Algemeen
Afbeelding
Foto: Google Street View

HOORN - Vanwege een verbouwing is het afvalbrengstation in Hoorn van maandag 5 december tot en met vrijdag 9 december gesloten. Dit geldt ook voor het onbemande deel van het afvalbrengstation.

De beheerdersruimte van het afvalbrengstation wordt vernieuwd. Hierdoor zal de entree van het afvalbrengstation er mooier en netter uit komen te zien. Het KCA depot (klein chemisch afval) wordt ook vervangen. Hierdoor kan HVC blijven garanderen dat het chemisch afval voor de komende tien jaar veilig en netjes wordt opgeslagen.

Hier kan je terecht

Tijdens deze week kunnen inwoners grof afval brengen naar de afvalbrengstations in Middenmeer, Obdam en Enkhuizen. De afvalbrengstations in Obdam en Enkhuizen zijn in deze week ook op maandag 5 december geopend. Houd rekening met extra drukte op deze afvalbrengstations. Vanaf zaterdag 10 december is het afvalbrengstation in Hoorn weer geopend voor inwoners van gemeenten Hoorn, Drechterland, Enkhuizen, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec.

Openingstijden afvalbrengstations

Afvalbrengstation Middenmeer, Koggenrandweg 1, Middenmeer. Maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.30 uur. Zaterdag van 08.00 – 16.00 uur.

Afvalbrengstation Obdam, Kwelder 10, Obdam. Maandag t/m vrijdag van 08.30 – 16.15 uur. Zaterdag van 08.00 – 16.00 uur.

Afvalbrengstation Enkhuizen, Het Witte Hert 3, Enkhuizen. Maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.30 uur. Zaterdag van 08.00 – 16.00 uur.

Meer informatie over grof huishoudelijk afval en het afvalbrengstation? Kijk dan op hvcgroep.nl/afvalbrengstation