G-bowlen Spierdijk weer van start

Algemeen
Sportraad Koggenland start vanaf maandag 28 februari weer met G-bowlen.
Sportraad Koggenland start vanaf maandag 28 februari weer met G-bowlen. (Foto: Pexels)

SPIERDIJK - Sportraad Koggenland start vanaf maandag 28 februari weer G-bowlen voor mensen met een beperking. Onder begeleiding van een bewegingsagoog wordt tien weken lang, iedere maandagavond, gebowld op de bowlingbaan in Spierdijk. Met slechts drie personen op één baan, heeft iedere deelnemer gegarandeerd veel gooiplezier.

Buurtsportcoach Wouter Snoek: “De bowlclinic die afgelopen najaar werd georganiseerd, bleek zo’n succes te zijn dat wij hier graag een vervolg aan willen geven. Ook nu is het doel weer om iedereen die wel wilt sporten, maar een beetje begeleiding nodig heeft deze kans te bieden. Wij hopen natuurlijk weer op net zoveel enthousiaste deelnemers als tijdens de clinic.”

Aanmelden

Er kan vanaf 28 februari tot en met 9 mei iedere maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur worden gebowld (met uitzondering van 1e Paasdag). De kosten voor het programma zijn €95,-. Hierin zit 10 keer bowlen en dit is inclusief één drankje per avond. Ben of ken jij iemand die mee wilt doen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met buurtsportcoach Wouter Snoek via bsc@sportraadkoggenland.nl of 06-30915013.