Bij de tijd met de CVOO

Nieuws

OOSTZAAN - CVOO organiseert weer een open dag in de raadzaal van de KunstGreep in Oostzaan op zondagmiddag 23 oktober van 13.00 tot 16.00 uur voor leden en belangstellenden.
De computervereniging is springlevend en wil iedereen die nog bang is voor een laptop, tablet, iPad of smartphone graag helpen. Niemand kan meer zonder het internet en iedereen kan er ook interessante en leuke dingen op vinden. Dit keer zal Kees de Groot de bezoeker demonstreren dat het maken van een video en het opslaan heel leuk en niet moeilijk is. Hoe doen die kinderen dat allemaal? Zijn optreden zal rond 14.00 uur zijn.

Te koop of te geef ...

Maar voor die tijd is iedereen welkom om met een (gratis) kop thee of koffie om bij te praten, inlichtingen in te winnen over het lidmaatschap en de activiteiten van CVOO. Ook kan de computergebruiker problemen van hardware of software aan de technici voorleggen. Nieuw is ook de stand: “te koop of te geef”. CVOO geeft de mogelijkheid voor het uitwisselen, maar nemen niet de verantwoordelijkheid voor de materialen en hun werking. Als de spullen geen nieuwe liefhebber vinden, dan neemt de aanbieder ze gewoon weer mee. De vereniging hoopt dat velen blij naar huis gaan. En dan is er natuurlijk weer de loterij met een prachtige hoofdprijs: een mooie externe harde schijf voor uw (o zo belangrijke) back-up. Alle informatie is ook te vinden op de website www.cvoo.nl