Anja, Emile, Piet én Marie in één team voor Alkmaarse Kennisquiz

Algemeen
Team burgemeesters.
Team burgemeesters. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Vrijdagavond 8 oktober is de Alkmaarse KennisQuiz een van de hoogtepunten uit het programma van Alkmaar Ontzet. Iedereen kan in een team meedoen en zijn kennis van Alkmaar testen. De concurrentie is op z’n zachts gezegd indrukwekkend. Zo heeft burgemeester Anja Schouten Emile Roemer, Piet Bruinooge en Marie van Rossen gestrikt in het team burgmeesters. Zij spelen mee vanuit de Grote Kerk. Het team ‘Winnaars 2020’ is ook van de partij, net als team ‘Voedselbank’ en het team ‘Alkmaarse Kaasdragers’. 


Meespelen is de moeite waard, want er zijn fraaie prijzen te winnen. De hoofdprijs is een diner en overnachting bij The Fallon Hotel Alkmaar. Ook is er een arrangement AZ-Utrecht te winnen. Met je team ben je te gast bij AZ en zie je de wedstrijd vanuit de Kees Kist Lounge. Verder kun je dinerbonnen winnen van Eetcafé Pluim, zonnebrillen (al dan niet op sterkte) van Van Rijn Optiek, dinerbonnen van Turfmarkt Alkmaar, een rijk gevulde kaasplank van Kaasspeciaalzaak Daan Blankendaal en toegangskaartjes voor de wedstrijd AZ-Utrecht op 17 oktober aanstaande.

Hoe speel je mee?

Samen met je 3 ‘Besties’ vorm je een team van vier personen en verzin je een leuke teamnaam, want ook dat levert prijzen op! Inschrijven voor de Alkmaarse KennisQuiz kan op 8 oktober via de site http://www.8october.nl vanaf 19.00 uur. De livestream begint om 19.15 uur en vanaf 20.10 uur start de quiz. Tip: doe mee met twee apparaten; kijk de livestream op het ene en gebruik het andere apparaat voor het invullen van de quizvragen. 

Alle informatie over kijken en spelen vind je op 8 oktober op http://www.8october.