Schaken in Westwoud en Wervershoof

Algemeen
Meer schaken verbetert het niveau.
Meer schaken verbetert het niveau. (Foto: Pixabay)

Leden van schaakvereniging Degoschalm-Revanche uit Westwoud en Wervershoof schaken weer. Door corona is de externe bondscompetitie niet verspeeld en na veel online schaken kan iedereen weer fysiek tegen elkaar spelen.

Ook zin in een potje schaken? Vaste clubavond wordt elke dinsdag vanaf 20.00 uur gehouden in dorpshuis de Schalm, Dr. Nuijensstraat 14b in Westwoud. Schaaklessen voor de jeugd vanaf 7 jaar vinden vanaf 28 september plaats van 19.00 tot 20.00 uur. Ook in de Schalm.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. De vereniging heeft spelers met diverse speelsterktes. Leden spelen door de laddercompetitie vaak tegen een speler van eigen sterkte. Een partij kan na afloop geanalyseerd worden om het niveau te verbeteren. Eén keer per maand wordt een partij gezamenlijk besproken. Op de clubavonden wordt er gespeeld in een ongedwongen en gezellige sfeer waarbij het plezier in het spelletje voorop staat.

Belangstelling? Neem contact op met Nico Reus via secretaris@degoschalm.nl. Of kijk op www.degoschalm.nl. Langskomen kan ook en speel gelijk een partijtje mee. Regelmatig schaken verbetert het niveau.