ClosetSale in Anna Paulowna brengt geld in het laatje voor Roan

Algemeen
Roan met zijn ouders,
Roan met zijn ouders, (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - In Nieuwsblad Hollands Kroon berichtten wij onlangs over Roan Schilder (4) uit ‘t Zand bij wie de stofwisselingsziekte CNL2 is vastgesteld. Dit betreft een zeer ernstige metabole ziekte waarbij kinderen vanaf hun derde levensjaar in toenemende mate last krijgen van epilepsie, problemen met bewegen, problemen met denken en zichtverlies.

Omdat Roan’s ziekte een zware (financiële) wissel trekt op het gezin is onder meer een crowdfunding gestart waarmee al zo’n 20.000 euro is opgehaald. Ook ging de gehele opbrengst van de loterij van een onlangs gehouden ClosetSale in Anna Paulowna naar Roan. Het bedrag van de keramiekwerkstukken is op € 1.232,70 uitgekomen en het bedrag inclusief lotenverkoop en tekeningen van Frea May is €1.426.00 geworden. Het totaalbedrag kwam uit op 2.658,70!

“Daarbuiten is er rechtstreeks op Geef.nl ook geld gestort na het krantenbericht in Nieuwsblad Hollands Kroon. Dat is een bedrag van € 975.00. We zijn heel blij met de opbrengst en óók het gezinnetje is heel dankbaar”, besluit Karin Rood namens de organisatie van de ClosetSale.