Fright Factory gaat dit jaar door

Nieuws
Dit jaar gaat het spookhuis eindelijk open.
Dit jaar gaat het spookhuis eindelijk open. Foto: De Fantasie Compagnie

ALPHEN AAN DEN RIJN- De eerste editie van de Fright Factory van stichting de Fantasie Compagnie kon niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen, maar dit jaar is dat wel het geval. Het spookhuis is gevestigd in Alphen aan den Rijn in het gebouw van Poppodium MAX aan de Olympiaweg en is open vanaf 18 tot en met 21 oktober.

De stichting is begonnen met de kaartverkoop voor de Halloween-experience Fright Factory. Volgens de stichting is het spookhuis een griezelbeleving voor jong en oud en loop je als ware door een interactief spookverhaal. “We hebben het afgelopen jaar er alles aan gedaan om onze experience nóg enger te maken”, laat Jeroen de Nie van de Compagnie weten. “Bezoekers kunnen echt een unieke horror-beleving verwachten.”

Tijden en meer

Voor het spookhuis zijn er middag- en avondtijden. Voor de middag is het leeftijdsadvies tot en met 14 jaar en voor de avond is het vanaf 14 jaar. Kaarten kosten 4 euro per persoon en zijn verkrijgbaar via de website. www.fantasiecompagnie.nl.

Halloweentocht

Voor de jongere Halloweenliefhebbers is er dit jaar de traditionele Halloweentocht door het centrum van Alphen aan den Rijn. Dit jaar is dat vrijdag 22 oktober.