(Foto: aangeleverd)

Live Jazz in De Waterkant

ALKMAAR - De succesvolle serie Jazzconcerten in de voormalige Stadskantine Alkmaar worden voortgezet in De Waterkant Alkmaar; Jazz op 3! Wordt Jazz op 301!

In Alkmaars nieuwste culturele vindplek organiseert SBS Jazz zondag 14 april aanstaande het eerste live jazzconcert in de serie 'Jazz op 301!' In een sfeervolle ambiance kunnen liefhebbers twee-wekelijks genieten van live jazz in de typische informele, gezellige sfeer van De Waterkant Alkmaar. Het spits van deze serie wordt afgebeten door de keiharde eenvoud van het Pneumatisch Dance Trio. De band snijdt het hart uit een lied, geeft het een energy-boost en schopt het met veel plezier de zaal in. Repeterende patronen van kletterende beats, pulserende saxen en jagende zangpartijen leggen verdrongen dimensies van actuele hits bloot en laten niets en niemand onberoerd. Het Pneumatisch Dance Trio zingt, slaat en blaast hun muziek de zaal in met: Bram Groothoff – baritonsaxofoon/zang, Erik van der Weijden – altsaxofoon/zang, Ton Cornelissen – mobile drums/zang.

Datum: zondag 14 april. Aanvang concert: 16.00 uur. De Waterkant Alkmaar. Kanaaldijk 301 Alkmaar. Entree: vrij. F;facebook.com/waterkantalkmaar

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten