Terug in de tijd met Kaeskoppenstad.
Terug in de tijd met Kaeskoppenstad. ((Foto: Erik R Klaver))

Tickets voor tijdmachine Gouden Eeuw

ALKMAAR - Altijd al een kijkje willen nemen in de Gouden Eeuw? Koop dan nu je kaartjes voor het historische spektakel Kaeskoppenstad op 1 en 2 juni.

Snelle beslissers kopen nu hun tickets met korting. Voor de eerste 2.500 kopers van online tickets geldt het aantrekkelijke 'Early Bird' tarief van slechts €3,00, daarna betaal je voor een ticket € 4,00. Ook tijdens het evenement zijn tickets te koop voor €4,00 aan de kassa van Kaeskoppenstad bj de Roode Toren op De Mient. Er is veel te zien in Kaeskoppenstad, voor jong en oud. Neem vooral de kinderen mee, zij zullen zeker van het evenement genieten. Voor kinderen tot en met 5 jaar is de entree gratis.

Met een ticket kun je direct naar de ingang van Kaeskoppenstad, aan de Voordam, tegenover het Waagplein. Daar is het begin van onze unieke route door het Alkmaar van de late zestiende eeuw. Bezoekers lopen langs de mooie grachten Luttik Oudorp en Verdronkenoord en wanen zich in de Gouden Eeuw. Voor twee dagen geen auto's of brommers langs de grachten, maar Watergeuzen, pestlijders, edelen, vuurspuwers, chirurgijnen en weesmeisjes. Natuurlijk zorgen onder andere de troubadours voor vrolijke muziek onderweg.

Meer informatie en tickets via www.kaeskoppenstad.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten