AZ wil voor de winterstop weer in het eigen AFAS Stadion spelen.
AZ wil voor de winterstop weer in het eigen AFAS Stadion spelen. (Foto: NH Nieuws)

Voor winterstop weer in AFAS-Stadion

ALKMAAR - Nog voor de winterstop verwacht AZ weer in het eigen stadion te spelen. Dat schrijft de directie van de Alkmaarse club in het donderdag gepresenteerde jaarverslag.

Een greep uit het jaarverslag: 'In het jaarverslag deze instorting was AZ genoodzaakt om tijdelijk uit te wijken naar andere stadions. Hierbij heeft AZ veel steun ondervonden van ADO Den Haag, FC Twente, KNVB, UEFA en lokale overheden. Inmiddels is besloten om het dak voor 3/4 te verwijderen en wordt wellicht de gehele kap gedemonteerd. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe kapconstructie. Ook zullen de huidige faciliteiten in het AFAS stadion een upgrade krijgen, waarbij het comfort wordt verbeterd en de capaciteit wordt vergroot. Medio december 2019 hoopt AZ met de nodige aanpassingen weer in het AFAS Stadion te kunnen spelen. Voor zowel de materiële schade als de gevolgschade heeft AZ een verzekering afgesloten. De totale omvang van de schade is nog niet vast te stellen.'

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten