KOOK houdt zaterdag 2 november weer haar maandelijkse verkoop.
KOOK houdt zaterdag 2 november weer haar maandelijkse verkoop. ((Foto: VINCENT DE VRIES RODI MEDIA))

KOOK verkoop

ALKMAAR - Stichting Kook houdt zaterdag 2 november weer haar maandelijkse zaterdagverkoop. Bezoekers kunnen van 10.00 tot 15.00 uur aan de Zijperstraat 36A in Alkmaar voor weinig geld allerlei goede, tweedehands huisraad en kleding kopen. In de maand november helpt KOOK bij de aanschaf van een busje voor het vervoeren van kinderen met een hersenaandoening in Dhapakhel, Nepal. Dhapakhel ligt net buiten de ringweg van Kathmandu. De levensstandaard daar ligt net iets boven het gemiddelde, maar is wel minimaal. Er wordt veel uren gewerkt tegen zeer lage lonen. De kinderen die naar school komen hebben nauwelijks middelen van bestaan. Een kind met een handicap is een outcast. In Nepal zijn ca. 60.000 kinderen en volwassenen die een cerebrale parese (CP) hebben. Ze worden vaak verstoten of hun bestaan wordt geheim gehouden.

Bruikbare spullen over? Lever ze in bij het Kook-pand aan het Zijperstraat 36A, op maandag en woensdag van 10.00 tot 15.00 uur. Spullen laten ophalen kan ook, bel 072 - 5117891.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten