Ook de toentertijd algemeen directeur van AZ, Toon Gerbrands, wenst organisator Peter Koch succes bij zijn 39e HE-toernooi.
Ook de toentertijd algemeen directeur van AZ, Toon Gerbrands, wenst organisator Peter Koch succes bij zijn 39e HE-toernooi. ((Foto: aangeleverd))

Aanmelden reünie Alkmaarse HE/NH1816 toernooi

ALKMAAR - Na 45 jaar komt er een einde aan het befaamde Handsome Eight-toernooi. Om het jubileum extra luister bij te zetten wordt zondagmiddag 29 december in sporthal De Hoornse Vaart een geweldig jubileum-toernooi georganiseerd.

De oude sterren van Handsome Eight gaan strijden tegen onder andere Crawford, White Stones, Cafe De Zaak, Lios/Ruwo Stars, HZV de Viersprong, AV Jan lll en andere clubs waar HE een prachtige historie mee deelt. Na afloop, rond de klok van 16.00 uur, is er in de sporthal een groot besloten feest. De toegang tot het toernooi is gratis. Voor het feest, dat ook toegankelijk is voor het publiek, bedraagt de entree slechts €15 p.p en dat is inclusief muziek en onbeperkt eten en drinken!

Contact

Omdat er na al die tijd vele nummers en adressen veranderd zijn, worden alle oud-spelers van Handsome Eight gevraagd om via een mail contact op te nemen met de organisatie. Dat kan via: peterkoch8@hotmail.com Dit laatste geldt ook voor alle supporters die bij het besloten feest aanwezig willen zijn. In verband met de tijdig te bestellen catering is het noodzakelijk zich aan te melden bij peterkoch8@hotmail.com

Aanmelden

Spelers van de overige teams kunnen zich aanmelden bij de volgende personen: AVJan lll j.dragtsma8@upcmail.nl en k.bos1@hotmail.com Cafe De Zaak: j.nannis@upcmail.nl Ruwo Stars/Lios: hofkampbestratingen@hotmail.com White Stones: jaccowalta@gmail.com HZV Viersprong: endelfrans@gmail.com.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten