Stakende juffen? Kom zwemmen en schaatsen!

ALKMAAR - Het onderwijs gaat donderdag 30 en vrijdag 31 januari weer staken. Alkmaar Sport nodigt kinderen uit om te komen zwemmen én schaatsen. Deze dagen hanteert het sportbedrijf voor kinderen het scholentarief voor zowel zwembad Hoornse Vaart als ijsbaan De Meent Bauerfeind. Kinderen tot 18 jaar betalen deze dagen slechts € 2,65 voor een kaartje en voor € 5,00 kan er een combiticket worden gekocht dat toegang geeft tot beide sportaccommodaties. Zowel in het zwembad als op de ijsbaan worden diverse activiteiten georganiseerd.

Zwembad Hoornse Vaart organiseert op donderdag én vrijdag gratis animatie. Op donderdag wordt gestart met de populaire aquarollers in het 50-meterbad. Vrijdag wordt er Levend Bingo gespeeld in zowel de waterspeeltuin als het golfslagbad waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Daarnaast kunnen kinderen op vrijdag Limbodansen in het golfslagbad. Donderdag is het golfslagbad geopend tot 15.30 uur, op vrijdag tot 21.00 uur. IJsbaan De Meent Bauerfeind opent vanaf 09.00 uur zowel de deuren naar de zonnige 400-meterbaan als naar de ijshal. In de ijshal kan op donderdag tussen 12.00 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 12.00 en 15.00 uur gratis worden deelgenomen aan de ICE Games. Er zijn verschillende spelletjes op het ijs, kinderen kunnen o.a. ICE Biken en kennismaken met curlen en ijshockey.  

Combiticket

Speciaal voor deze twee dagen is een combiticket ontwikkeld. Dit ticket, geldig voor personen tot 18 jaar, kost € 5,00 en geeft twee keer toegang. Hierbij kan een keuze worden gemaakt voor één keer zwemmen en één keer schaatsen, twee keer zwemmen óf op twee momenten schaatsen. Het ticket is geldig op zowel donderdag 30 als vrijdag 31 januari. Meer informatie over de accommodaties en de openingstijden zijn te vinden op www.hoornsevaart.nl of www.demeentalkmaar.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten