Schrijf mee in de club.
Schrijf mee in de club. ((Foto: Pexels.com))

Nieuwe begintijd Schrijfcafé Alkmaar

ALKMAAR - Schrijfcafé Alkmaar heeft sinds november van het vorige jaar een nieuwe locatie gevonden bij Eetcafé Pluim. Sinds januari 2020 heeft Olga van Dalsem het team van begeleidsters van het Schrijfcafé weer compleet gemaakt.

Dinsdag 18 februari is de eerstvolgende datum. De begin- en eindtijd zijn een kwartiertje opgeschoven, er wordt nu gestart om 10.15 en geëindigd om 12.15 uur. Het schrijfcafé is een plek waar mensen die van schrijven houden elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen schrijven. Iedereen kan meedoen, ervaring met schrijven is niet nodig.

Aan de hand van korte, inspirerende schrijfopdrachten worden deelnemers uitgenodigd om op te schrijven wat er allemaal in ze opkomt, zonder de pen van het papier te halen. Op deze manier vinden de woorden vaak moeiteloos hun weg naar het papier.

Proces

Na elke ronde kunnen de schrijvers aan elkaar voorlezen wat ze hebben geschreven (of je past). De anderen luisteren zonder oordeel of vragen te stellen. Er wordt ruimte gegeven middels het schrijven aan dat wat leeft. Het gaat om het proces, niet om het product.

Het SHODO Schrijfcafé Alkmaar wordt elke derde dinsdagochtend van de maand gehouden in Eetcafé Pluim, Ritsevoort 12 in Alkmaar. Ook in de (school)vakanties

Meer informatie

De prijs is €15,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief twee consumpties naar keuze (koffie, thee, fris).Graag met gepast geld betalen. Aanmelden is niet nodig. Informatie: Vragen, stuur dan een mail aan shodoschrijfcafe@gmail.com of kijk op www.shodo.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten