Prachtige foto's van natuurfotografe Ingeborg Deppe.
Prachtige foto's van natuurfotografe Ingeborg Deppe. ((Foto: Ingeborg Deppe))

Lezing natuurfotografe Ingeborg Deppe

ALKMAAR - Natuurfotografe Ingeborg Deppe geeft vrijdagavond 28 februari om 20.00 uur een presentatie over haar reizen naar Noordelijke streken.

De eerste helft van de lezing neemt Ingeborg bezoekers mee door IJsland. Diverse keren en in diverse jaargetijden is zij op IJsland geweest. Aan de hand van haar beelden vertelt zij over IJsland, waarbij de nadruk ligt op het landschap. Ook de Westfjorden worden niet vergeten. De tweede helft van de lezing gaat het over de 'Arctic': Spitsbergen en Scoresby Sund (noordoost Groenland). Scoresby Sund is het grootste fjord ter wereld en heeft gigantische ijsbergen. Naast het landschap besteedt zij ook aandacht aan de 'wildlife' en wel de grotere dieren.

De avond wordt georganiseerd door de vereniging Nederland-Noorwegen; voor leden is de toegang 3 euro, niet-leden betalen 6 euro. De avond wordt gehouden in wijkcentrum Thuis in Overdie, Van Maerlantstraat 8-10 in Alkmaar.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten