Word onze nieuwe collega bij Home Instead Thuisservice!

Partnerbijdrage
Word onze nieuwe collega bij Home Instead Thuisservice!
Word onze nieuwe collega bij Home Instead Thuisservice! (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Ben je dicht bij huis op zoek naar mooi en zinvol werk op tijden die jou uitkomen? Heb je levenservaring en bouw je makkelijk een vertrouwensband op? Dan zijn we op zoek naar jou!

Home Instead Thuisservice Alkmaar is een innovatieve aanbieder van niet-medische thuiszorg voor senioren, die graag zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. Voor jou als CAREGiver is het echt mogelijk om vanuit je hart te werken. Wij vinden het creëren van vertrouwen belangrijk en we maken samen met jou dagelijks het verschil in het leven van senioren.

Zonder zorgopleiding

Ook zonder specifieke kennis over de zorg ben je van harte welkom, het gaat bij ons om levenservaring en affiniteit met senioren. Om de best mogelijke dienstverlening te bieden word je opgeleid in het werken met senioren. Bijvoorbeeld in het omgaan met dementie en hulp bij persoonlijke verzorging. 

Persoonlijke begeleiding

We laten je niet alleen, onze klantcoördinatoren ondersteunen en begeleiden je. Zodat jij het beste uit je zelf haalt en je kunt richten op waar je goed in bent. We bieden flexibele werktijden en bespreken graag samen met jou hoeveel uren je wilt werken.

Bel of mail ons gerust: 072 2001009, info.alkmaar@homeinstead.nl of reageer direct via onze site www.homeinstead.nl/alkmaar .