Hulp nodig bij het halen van boodschappen?
Hulp nodig bij het halen van boodschappen? ((Foto: Archieffoto RM))

Wonen Plus biedt hulp aan kwetsbare inwoners in buitengebied Alkmaar

ALKMAAR - RSWP Alkmaar Aangenaam (in de volksmond Wonen Plus) biedt ook in deze roerige tijd hulp aan de kwetsbare inwoners van het buitengebied van Alkmaar.

Een woordvoerder van RSWP meldt: "Hulp nodig bij de boodschappen of behoefte aan een vriendschappelijk luisterend oor? Of kent u iemand in uw omgeving die deze hulp in deze roerige tijd kan gebruiken? Ook in de komende weken staan onze vrijwilligers klaar om u te helpen. RSWP is er om te helpen dat mensen elkaar helpen. Dit doen wij door ervoor te zorgen dat (kwetsbare) thuiswonende mensen passende hulp krijgen als zij dat nodig hebben, met de focus op ‘iedereen doet ertoe’ en ‘meedoen’."

Boodschappen

"Graag hulp bij uw boodschappen of dat iemand u eens belt? Neemt u dan contact met ons op. Wilt u ons helpen met vrijwilligerswerk? U kunt hiervoor een e-mail sturen naar wonenplusaangenaam@rswp.nl, zet daarin uw naam en telefoonnummer en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u op werkdagen telefonisch contact met ons opnemen tussen 9.00 en 12.00 uur op telefoonnummer 0299-820139 of een bericht achterlaten. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug."

Voor het actuele beleid kijk op www.rswp.eu/corona

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten