Videoconsult met camera mogelijk.
Videoconsult met camera mogelijk. ((Foto: aangeleverd))

Fysiotherapie Oudegracht Alkmaar behandelt door!

ALKMAAR - De fysiotherapie werd verrast door de nieuwe maatregel voor fysiotherapeuten tijdens de persconferentie afgelopen maandagavond. Hierin werd op advies van het Outbreak Management Team vertelt dat wij patiënten “zoveel mogelijk via beeldbellen en alleen als het echt niet anders kan op indicatie van de arts” kunnen helpen.

De artsen - die al veel extra werk erbij hebben gekregen door de situatie rondom het Corona-virus - kunnen niet meer ontlast worden door de fysiotherapeuten. Uiteindelijk zullen de patiënten zich weer moeten melden bij de huisarts. Praktisch gezien komt het er op neer dat alle face-to-face behandelingen stop gezet moeten worden. Door deze maatregel meldt de beroepsgroep van de fysiotherapeuten dat er meer dan driekwart van de fysiotherapeuten hun deuren sluiten.

Innovatieve manier

Door een innovatieve manier van behandelen kan Fysiotherapie Oudegracht u alsnog helpen. Middels een videoconsult kunnen wij u blijven voorzien van hoogstaande zorg door ervaren fysiotherapeuten. Wij beseffen als geen ander dat u behoefte heeft aan uw fysiotherapeut in verband met pijn en beperkingen of om uw herstel te bevorderen.

Voordelen

De voordelen van videoconsulting zijn: *Leer oefeningen in uw eigen omgeving met materialen die u thuis heeft. *Krijg persoonlijke begeleiding op een verantwoorde manier. *Wij helpen mensen thuis herstellen op een effectieve en veilige manier. *In onze ervaring is 'telebehandeling' even effectief als traditionele fysiotherapie. *Mogelijk op elke laptop of smartphone met camera.

Vragen

Ook met uw vragen kunt u bij ons terecht. Daarom is het vanaf vandaag al mogelijk om een afspraak te maken. Wij kunnen u middels een videoconsult zien en uw klacht bespreken. Door oefeningen voor te doen en deze via de mail naar u toe te sturen is het toch mogelijk om aan het herstel van uw klachten te werken, zodat u minder pijn en minder beperkingen heeft.

YouTubekanaal

Mochten er specifieke omstandigheden zijn kijken we met u wat er mogelijk is. U kunt ons bellen op 072-5117799 of mailen naar info@fysiotherapieoudegracht.nl. Ook kunt u het inschrijfformulier invullen op www.fysiotherapieoudegracht.nl. U kunt zich ook abonneren op ons YouTubekanaal om op de hoogte te blijven van huiswerkoefeningen of zelfs trainingen!

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten