Glashandel de Kroon bedankt opdrachtgevers

Partnerbijdrage
Glashandel de Kroon doet graag wat terug.
Glashandel de Kroon doet graag wat terug. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Glashandel de Kroon bedankt haar opdrachtgevers voor de steun die wij ervaren als glaszetbedrijf. Het overgrote deel van onze klanten heet ons nog steeds welkom in hun huis voor het uitvoeren van meet- en montagewerkzaamheden. Dat is niet vanzelfsprekend en daarvoor dus onze dank.

Om onze dankbaarheid te tonen doen wij graag wat terug. Iedereen profiteert van een mooie korting op onze werkzaamheden en ondersteunt tegelijkertijd onze zorghelden!

Actie voor opdrachtgevers: 10% korting!

Glas stuk of aan vervanging toe? Een nieuw kozijn? Wij gaan door zolang de regels van het RIVM dit toestaan! Glashandel de Kroon komt jou tegemoet met 10% korting op de volledige offerteprijs. Deze korting geldt voor offerteaanvragen in de door de RIVM vastgestelde restrictieperiode. Wordt de restrictie-periode verlengd? Dan wordt de actie ook verlengd! Kijk op www.opdrachtgeversbedankt.nl en vraag direct je offerte aan!

Voor zorgorganisaties: financiële steun

Wij dragen graag ons steentje bij aan organisaties die het nu financieel zwaar hebben. Zolang de restricties van de overheid gelden, doneren wij 1% van onze omzet aan onze zorghelden. Heb jij een organisatie in gedachten? Wij ontvangen graag jouw suggestie(s).

Doorgeven voor 24 april

Geef jouw zorgheld(en) door vóór 24 april op www.opdrachtgeversbedankt.nl. In het weekend van 2 mei maken we bekend welke zorghelden we zullen ondersteunen!

Corona onder controle

Natuurlijk voeren wij onze werkzaamheden uit met aangepaste maatregelen. Zo krijgen we corona samen onder controle! Je kunt onze maatregelen lezen op www.opdrachtgeversbedankt.nl.

Contactinformatie

Glashandel de Kroon is gevestigd aan de Wezelkoog 44 in Alkmaar. Voor meer informatie bezoek onze website www.glashandeldekroon.nl of bel met 072 - 5611903 Openingstijden: Ma-Vr 8.00-16.30. Gedurende de restrictie-periode kun je ons niet bezoeken! Afhalen van bestelde artikelen kan uitsluitend na telefonisch afspraak of een afspraak via de e-mail! Bekijk de ‘spelregels’ op www.opdrachtgeversbedankt.nl.

Afbeelding