Toebes & Rijnja Uitvaartverzorgers

Partnerbijdrage
Afbeelding
Foto: LUCIEN KROON FOTOGRAFIE

De dood is geen gemakkelijk onderwerp. U en wij allemaal denken veel liever aan mooie momenten in het leven met familie en vrienden, gezelligheid, vakanties en mooie spullen om ons heen. Sterven betekent namelijk afscheid nemen; afscheid van het leven en afscheid van dierbaren. 

Zo’n afscheid wil je voor altijd goed doen. Elk mens is uniek. Ieder mens heeft z’n eigen persoonlijkheid, interesses en verrassende kanten. Dat wil je laten zien in het afscheid, waarbij de kleinste details de uitvaart persoonlijk maken. Of het nu gaat om het direct regelen van een uitvaart of het vastleggen van uw uitvaartwensen voor de toekomst: Toebes & Rijnja Uitvaartverzorgers staat dag en nacht voor u klaar.

Gerwin Toebes en Leo Rijnja zijn twee zelfstandige, onafhankelijke uitvaartverzorgers. Na een aantal jaren op franchisebasis voor een grote landelijke uitvaartorganisatie te hebben gewerkt, besloten zij volledig voor zichzelf te beginnen. "We hadden moeite met de steeds verder oplopende tarieven die een grote uitvaartorganisatie in rekening brengt. Nu we onafhankelijk zijn, kunnen we onze eigen tarieven bepalen en zijn we nog beter in staat om vernieuwde initiatieven te ontplooien. Hierdoor kunnen wij ons nog meer richten op de individuele wensen en behoeften van de overledene en de nabestaanden. Hoewel de meeste mensen kiezen voor maatwerk, hebben we ook verschillende uitvaartpakketten tegen betaalbare prijzen samengesteld.”

Met hun heldere en tikkeltje nuchtere aanpak inspireren Gerwin Toebes, Leo Rijnja, met assistentie van Nel Rietbroek-Bijl, u graag met mogelijkheden om de uitvaart persoonlijk te maken. Hoewel ze niet regio gebonden zijn, is Gerwin vooral werkzaam in regio Alkmaar, Heiloo en Bergen en Leo in regio Heerhugowaard, Langedijk en Schagen. Wie kan er beter vertellen over de ervaringen met Gerwin, Leo en Nel dan de nabestaanden zelf? Op de vernieuwde website www.toebesrijnja.nl vindt u veel ervaringen van nabestaanden maar daarnaast ook mogelijkheden om uw uitvaartwensen vast te leggen, uitleg over de dienstverlening en een overzicht van de tarieven.

Liever een persoonlijk gesprek met Gerwin, Leo of Nel? Zij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek, een kennismaking en/of bespreking van de mogelijkheden. De contactgegevens vindt u op www.toebesrijnja.nl.