Spannend slot bij Tijd Bedrijvengolfcompetitie!

Algemeen
De winnaars bijeen.
De winnaars bijeen. ((Foto: Aangeleverd))

ALKMAAR - De laatste ronde gespeeld van de Tijd BedrijvenGolfCompetitie werd donderdag 24 september gespeeld. Het gehele jaar werden de deelnemers getrakteerd op prachtig weer, maar deze keer was het anders. Wind en regenbuien waren de ingrediënten op de prachtige Alkmaarse golfbaan.

De wedstrijd ging dit keer over 9 holes en deze bracht de beslissing wie de uiteindelijke winnaar zou worden van de Tijd BedrijvenGolfCompetitie 2020. De Neary op hole 8 werd geslagen door Gerrit Dokter (Johanna’s Hof/RSM Niehe Lancee), hij sloeg zijn bal zo dicht bij de hole dat niemand later meer een reële kans kreeg. De Longest-dames op hole 4 werd een prooi voor Saskia Brouwer van het team Air Spiralo/Blom. Bij de heren ging de prijs naar de uitstekend spelende Ruud Rooker van team HBR. En natuurlijk viel ook Johan Garrelfs (Bolten/Black Walnut/Persoonality) weer in de prijzen. Zijn 40 slagen waren niet alleen genoeg voor de beste bruto, maar ook de bijbehorende 18 stablefordpunten waren genoeg voor de beste netto in de lastige omstandigheden.

Groot succes

Bij de wedstrijd streden drie teams om het eindklassement, de teams van Bolten/Black Walnut/Persoonality, HBR en C.A.de Groot/Koks stonden vrijwel gelijk voor aanvang van de laatste wedstrijd. Van deze teams eindigde er dit keer slechts 1 in de top 5 en dat was het team van HBR en zij werden dus de grote winnaar van dit jaar. HBR behaalde de knappe score van 55 punten en dat was goed voor 2e plaats achter dagwinnaar Restaurant ‘t Sluisje/Sterck, dat ook 55 punten behaalde maar met een lagere gezamenlijke handicap. Na afloop werd de overwinning natuurlijk groots gevierd tijdens het heerlijke diner geprepareerd door de keukenbrigade van Sluispolder. Ook in dit vreemde jaar was de Tijd BedrijvenGolfCompetitie weer een groot succes! 16 Oktober wordt de altijd gezellige Captainsday nog gespeeld, de reguliere competitie begint in het voorjaar van 2021 weer. Informatie over meedoen? Neem contact op met Ron Huiberts van Tijds Personeels Diensten of Renate Roeleveld van Sluispolder.

Daguitslag:

1. Restaurant ‘t Sluisje/Sterck Makelaars 55 ( lagere HCP)2. HBR 55. 3. Tijd Personeelsdiensten 55. 4. Johanna’s Hof/RSM Niehe Lancee 52. 5. Rabobank/Vlieg Bedrijfsmakelaars 51. 6. Bolten/Black Walnut/Persoonality 50 pnt.

Eindklassement:

1. HBR 34. 2. Bolten/Black Walnut/Persoonality 29. 3. C.A.de Groot/Koks 27 pnt.