Een witte blouse combineren doe je zo!

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Als echte fashionista heb jij natuurlijk al lang een witte blouse is je kledingkast hangen. Een witte blouse is een echte musthave voor elke vrouw. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos met dit tijdloze mode item. Welke kledingstijl je ook hebt, casual, chique, romantisch… witte blouses past overal bij! Laat je inspireren en ontdek hoe je op 4 manieren dit mode item kunt combineren:

Romantische stijl

Bij de romantische modetrend draait alles om zachtheid, vrouwelijkheid en weelderige texturen. Kies daarom voor een witte blouse met ruches of kant van lichte materialen zoals linnen of katoen. Draag de blouse op een rok met ruffles of op een flared broek met bloemenprint. Et voilà, je look is compleet!

Office Chic

In de garderobe van een office chic type vind je vooral neutrale kleuren, rijke materialen en eenvoudige accessoires. Een crispy witte getailleerde blouse van katoen zonder poespas en een zijden ecru blouse met lange manchetten passen goed bij deze stijl. Combineer de blouse met een mooie blazer op een donkere kokerrok of pantalon voor contrast. Voeg tot slot een mooie hak eraan toe en je bent klaar voor een werkdag op kantoor!

Casual / streetwear

De casual kledingstijl is een relaxte manier van kleden. Of je nu uiteten gaat met vrienden of naar kantoor gaat om te werken. Comfort voert de boventoon. De dresscode bestaat meestal uit jeans, sneakers, T-shirts en truien. Bij een casual stijl kun je vrijwel elke blouse combineren. Zowel een oversized model als een blouse met plofmouwen staan hier mooi bij. Draag bijvoorbeeld een oversized witte blouse open over een tanktop op een wijde jeans of knoop de blouse en draag ‘m op een pantalon met sneakers eronder. Wil je meer een statement maken? Draag de witte blouse dan op een omslagrok in dierenprint met een paar high heels eronder of open over een slip dress voor een meer nonchalante look.

Preppy stijl

De preppy stijl is geïnspireerd op kleding en uniformen die gedragen worden op Ivy League-scholen en tijdens de topsport zoals polo, zeilen en tennis. Van poloshirts tot spencers, van kaki broeken tot argyle truien: deze items vind je zeker weten in een preppy garderobe. Ben je fan van de preppy kledingstijl? Dan houd je ook van laagjes. Een manier van laagjes dragen is om een witte blouse onder je spencer of trui te dragen. De bord van de blouse geeft een stijlvolle look aan je outfit.

(Dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van Rodi Media)