Herfstvakantie in de Hoornse Vaart

Algemeen
Vier de herfstvakantie in zwembad Hoornse Vaart.
Vier de herfstvakantie in zwembad Hoornse Vaart. (Foto: Alkmaar Sport)

ALKMAAR - Zwembad Hoornse Vaart pakt uit tijdens de herfstvakantie. Van 16 tot en met 24 oktober zijn er extra ruime openingstijden voor recreatieve zwemmers. Ook zijn er veel activiteiten.

Zo is er een gevarieerd aquafitnessprogramma voor volwassenen. Voor kinderen is er gratis animatie op woensdag en zaterdag. zijn er de hele week extra zwemlessen, en is er elke middag een 15-meter lange Water Obstakel Run om overheen te stormen. 

Luchtbeddenrace

Het animatieteam heeft leuke activiteiten op het programma staan. Op zaterdagmiddag 16 oktober wordt er een luchtbeddenrace georganiseerd, op woensdagmiddag 20 oktober kunnen de kinderen deelnemen aan de bandenrace en op zaterdagmiddag 23 oktober vallen er leuke prijzen te winnen tijdens Koning Duikplank. Het animatieteam staat garant voor heel veel plezier! Kijk voor het hele programma in de herfstvakantie op www.hoornsevaart.nl/vakantie.

Extra zwemlessen

Tijdens de herfstvakantie zijn er extra zwemlessen in het ondiepe bad. Ook kinderen die geen zwemles volgen bij Alkmaar Sport zijn welkom. De kosten zijn € 8,50 per les. Meer informatie op www.hoornsevaart.nl/Extrazwemlessen.