Oude Liefde in Filmhuis Alkmaar

Nieuws

ALKMAAR – Oude Liefde is de nieuwste film van Nicole van Kilsdonk (regisseur van onder andere Johan en Ventoux) en draait vanaf donderdag 2 november bij Filmhuis Alkmaar. Een vreselijke gebeurtenis brengt de twee gescheiden zestigers Ton en Fransje weer bij elkaar. Hun oude liefde laait weer op. Een indringende film hoe de dood de liefde weer laat leven.
Twee gescheiden zestigers Ton en Fransje zien elkaar voor het eerst na vele jaren als hun 40-jarige zoon plotseling komt te overlijden. In de maanden die volgen zoeken ze vooral troost bij elkaar en laait hun oude liefde weer op. Ze genieten van een onschuldige affaire, die ze geheim proberen te houden voor hun familie. Dat blijkt echter minder eenvoudig te zijn dan ze hadden bedacht. Net als het wegdrukken van onverwerkte problemen van vroeger. Voordat ze het weten raken zij net als hun families verstrikt in de gevolgen van deze grote liefde.

Prijsvraag

In welke bekende kinderfilm uit 1992 speelde Beppie Melissen ook een rol? Wie het juiste antwoord als eerst via prijsvraag@fhalkmaar.nl doorgeeft, wint twee vrijkaartjes. Meer informatie op www.filmhuisalkmaar.nl