Music Dinner in Grote Kerk
Music Dinner in Grote Kerk ((Foto: (DEMI KRUK)))

Music Dinner in Grote Kerk in Alkmaar

ALKMAAR - Een sprankelende avond met entertainment, fantastisch eten en heerlijke wijnen .. en de voetjes gaan van de vloer!

Jonathan Zandbergen, Michelinsterren-chef van Merlet Schoorl, is bereid gevonden om een gastronomisch viergangendiner te koken. De Grote Kerk krijgt deze avond een sterrenambiance met assistentie van leerlingen van het ROC Horizon College. De sfeervolle Grote Kerk komt helemaal tot zijn recht wanneer de tafels mooi gedekt zijn en de Grote Kerk mooi aangekleed is. Bij uitstek een geweldig avondje uit. Naast spetterende en verrassende optredens wordt geld opgehaald voor vier goede doelen die zorgvuldig geselecteerd zijn. Het zijn lokale doelen. De Rotary Alkmaar- Bergen begeleidt deze organisaties met het uitgeven van het geld zodat het goed wordt besteed. Alle doelen zijn voor Alkmaar en omgeving. Er zijn twee bling bling bingo rondes met mooie prijzen en er worden veertien originele kavels geveild. Dit duurt ongeveer een uur zodat er genoeg gelegenheid is voor netwerken en feesten.

Goede doelen

Dreamcatcher: Dromen vangen voor anderen! Dreamcatcher in Alkmaar vangt mensen onder de armoede grens op. Zij kunnen in hun winkel terecht voor de kapper, schoonheidssalon, kleding tegen kleine vergoedingen. Ook bieden zij een luisterend oor en helpen kinderen hun verjaardagpartijtje te kunnen vieren. De rotary Alkmaar-Bergen heeft vorig jaar via Dreamcatcher 250 kerstpakketten uitgedeeld.

Stichting Leergeld: In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Resto Van Harte: Hét recept voor een betere buurt. Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving. In de buurtrestaurants worden mensen uit alle lagen van de bevolking met elkaar in verbinding gebracht om samen te bouwen aan een hechte gemeenschap en betere buurt. Turn Over: jongeren, die uit de maatschappij dreigen te vallen worden onder professionele begeleiding en met behulp van sport klaargestoomd voor een betaalde baan. Liever terug naar school? Ook daar helpen ze je bij!

Deze avond niet missen? Stuur dan een mail naar: Musicdinnergrotekerk@gmail.com. Er zijn slechts 220 plaatsen beschikbaar.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Wekelijks op de hoogte van Alkmaar nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

 

Meer berichten