Als van obstakels houdt, kun je terecht bij Outdoorpark Alkmaar.
Als van obstakels houdt, kun je terecht bij Outdoorpark Alkmaar. ((Foto: aangeleverd))

Voor iedereen die dol op obstakels is

ALKMAAR - Outdoorpark Alkmaar zet tijdens de meivakantie vier kaar haar deuren open voor de individuele bezoekers. Onder de noemer 'Vakantie Programma' kunnen bezoekers op woensdagochtend deelnemen aan een 'Shooting programma' of de 'Obstacle Survival'. Op zaterdagochtend is er de Family Fun instuif waarbij deelnemers op eigen initiatief het park kunnen verkennen. Na afloop is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief te zwemmen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart.

Shooting programma en Obstacle SurvivalOutdoorpark Alkmaar biedt op woensdagochtend 1 en 8 mei van 10.30-12.00 uur een vakantie programma aan. Na online reserveren kan een ieder vanaf 8 jaar voor € 10,- p.p. meedoen aan het 'Shooting programma' of aan de 'Obstacle Survival'. Een leuk vakantie-uitje.

Family FunOutdoorpark Alkmaar organiseert op zaterdagochtend 4 en 11 mei, van 10.00-13.00 uur, de 'Family Fun' instuif. Voor € 10,- kunnen bezoekers naar eigen inzicht het park verkennen en zich uitleven op en rondom de vele obstakels en bij de verschillende teambuildingspellen. Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig, betalen vooraf bij de kassa van zwembad Hoornse Vaart.

Voor alle arrangementen van Outdoorpark Alkmaar geldt dat de gasten na afloop voor € 1,- extra een duik mogen nemen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart. Meer informatie en reserveren via www.outdoorparkalkmaar.nl/vakantie.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Wekelijks op de hoogte van Alkmaar nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

 

Meer berichten