(Foto: Norbert Reijngoud)

Ontwikkel je musicaltalent!

ALKMAAR - Ben jij tussen de 14 en 21 jaar en zou je graag mee willen spelen in een bekende musical? Dan is dit je kans: je kunt nu meedoen met een serie van zeven workshops bij Oberon Theaterproducties.

De workshops vinden plaats op dinsdagavond van 7 mei tot en met 25 juni tussen 1930 en 21.00 uur, locatie buurtcentrum De Rekere aan de Drechterwaard 16 te Alkmaar. De actieve lessen zijn gericht op het verbeteren van de techniek van dans, zang en spel. De kosten zijn 70 euro voor de hele serie workshops, inclusief de bijdrage voor de auditieronde.

Auditie

Na afloop van deze serie workshops kun je besluiten of je auditie wilt doen. De repetities voor de nieuwe musical starten 7 september 2019, de groep repeteert twee keer per week: op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur en zaterdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur.

Voel jij je aangesproken, ben je benieuwd naar de vereniging of vind je het gewoon heel leuk om te dansen, zingen of acteren? Geef je dan nu op voor de workshops door een e-mail te sturen met je NAW-gegevens en geboortedatum naar musicalgroep@oberontheater.nl.

Dé musicalvereniging

Oberon Theaterproducties is dé musicalvereniging voor jonge mensen uit Alkmaar en omgeving. Oberon bestaat uit twee groepen: een musicalgroep met leden van 9 tot en met 14 jaar en een musicalgroep met leden van 14 tot en met 21 jaar. Meer informatie is te vinden op de website: oberontheater.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Wekelijks op de hoogte van Alkmaar nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

 

Meer berichten