Taxatiedag Alkmaar.
Taxatiedag Alkmaar. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Gratis taxatiedag kunst en antiek

ALKMAAR - Altijd al willen weten wat dat schilderij op zolder waard is? Veilinghuis De Ruiter geeft dinsdag 4 juni gratis advies over kunst en antieke voorwerpen. Een zilveren servies of schilderij van oma bijvoorbeeld. Of een inboedel of erfenis waarvan mensen niet goed weet wat ze ermee moeten. Het veilinghuis organiseert deze dag een gratis taxatiedag kunst en antiek aan de Kanaalkade 24 in Alkmaar.

Deskundige taxateurs bepalen tijdens de taxatiedag de waarde van objecten zoals: schilderijen, porselein, zilveren voorwerpen, juwelen en horloges, curiosa en inboedels. En ook verzamelingen zoals: munten, bankbiljetten, postzegels en speelgoed. Zo ontdekken bezoekers wat hun voorwerpen waard zijn en krijgen ze advies wat ze er het beste mee kunt doen. Wie wil kan zijn voorwerpen ook direct verkopen.

Kunst of kitsch?

Een taxatie is altijd zinvol, ook voor wie twijfelt of het wel iets waard is. De gratis taxatiedag is de kans om te ontdekken of iemand iets waardevols in huis heeft. Een afspraak maken is niet nodig en taxaties zijn gratis. De taxatiedag wordt gehouden op dinsdag 4 juni van 10.00 tot 16.00 uur op adres Kanaalkade 24, Alkmaar, in het pand van Goudwisselkantoor.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Wekelijks op de hoogte van Alkmaar nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

 

Meer berichten