De jury en genomineerden: V.l.n.r. Martijn Apeldoorn, Simon Loerakker, Dick Winkelhuis, Patrick Oud, Gitta Klopper, Henk van Hylckama Vlieg en Elske Doets.
De jury en genomineerden: V.l.n.r. Martijn Apeldoorn, Simon Loerakker, Dick Winkelhuis, Patrick Oud, Gitta Klopper, Henk van Hylckama Vlieg en Elske Doets. ((Foto: aangeleverd))

Wie wint de Hylckama Vlieg Ondernemersprijs?

ALKMAAR - Drie genomineerde kandidaten stonden afgelopen dinsdag voor de jury van de van Hylckama Vlieg Ondernemersprijs en kregen de gelegenheid hun bedrijf voor te stellen in een korte pitch. De jury bestaande uit Elske Doets - Doets reizen, Patrick Oud - Nic Oud direct mail, voorzitter Dick Winkelhuis en Henk Van Hylckama Vlieg - naamgever en initiatiefnemer. De pitches werden inhoudelijk beoordeeld en gewogen op onder andere authenticiteit, innovatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, ontwikkelingen van het bedrijf, groeikansen en dergelijke. Na ampel beraadt zijn drie bedrijven genomineerd voor de van Hylckama Vlieg Ondernemersprijs.

De genomineerden zijn: Connect Generations: het bedrijf van Gitta Klopper verbindt wonen-studeren-samenleven in zorginstellingen voor ouderen. Create: het jonge bedrijf van Martijn Apeldoorn ontwikkelt innovatieve software die impact maakt. Duraflow: het bedrijf van Simon Loerakker ontwikkelt, produceert en vermarkt PCM koeling voor serverruimten. Met het systeem wordt significant energie bespaard, tot 95% ten opzichte van conventionele koelapparatuur.

Kanjers

De genomineerde ondernemers zijn stuk voor stuk kanjers, uniek als ondernemer, inspirerend en doen er toe met zorg voor de omgeving. Nominatie is de eer die wordt bevestigd met de uitreiking van de van Hylckama Vlieg Stier.

Naast nominatie is er ook een prijs verbonden aan de vHVOP. Woensdag 19 juni aanstaande wordt tijdens de jaarlijkse Haringborrel van de Vlieg Advies Groep de winnaar van de van Hylckama Vlieg Ondernemersprijs bekend gemaakt. De winnaar kan met de vHVOP in zijn bedrijf een belangrijke stap voorwaarts maken. Niet alleen is er een aanzienlijk geldbedrag van € 30.000 aan verbonden, ook krijgt de winnende onderneming twee jaar een mentor toegewezen.

        

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Wekelijks op de hoogte van Alkmaar nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

 

Meer berichten